Samen tegen drugscriminaliteit : politie, justitie én burgers

De productie van vooral synthetische drugs wordt een steeds groter probleem, ook in Limburg. Die productie heeft gevolgen voor onze veiligheid, onze gezondheid en onze leefomgeving : uitgebrande voertuigen, gedumpt chemisch afval, bodemverontreiniging, brandwonden bij in het bos spelende kinderen,… Drugsproductie is schadelijk voor ons allen. Daarom is elke melding van verdachte activiteit of gedumpt afval belangrijk. Uw melding kan echt het verschil maken!

Het anoniem drugsmeldpunt Limburg is een meldpunt waar je anoniem informatie kunt geven over signalen die wijzen op drugsproductie (dumpingen, drugslabo, cannabisplantage).

Is er plots ‘s nachts activiteit in het leegstaande huis verderop in de straat? Ruik je een vreemde geur?

Er kunnen redenen zijn waarom je geen aangifte wenst te doen bij de politie. Dit kan wel eenvoudig en anoniem bij het anoniem drugsmeldpunt.

Melden kan op twee manieren

gratis nummer 0800-20877

online meldingsformulier op deze website

Jouw anonimiteit wordt gewaarborgd, alle meldingen worden onderzocht en elk signaal verdient een melding. Het gaat om veiligheid, dus beter een melding te veel dan één te weinig. Zo lever je een bijdrage aan de veilige en zorgzame samenleving.